ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
 
A weboldal megszületéséhez fel kell tárni az Ön igényeit. Első körben válasszuk ki, hogy egy egyszerű tájékoztatásra piacszerzésre szánt oldal a cél. Vagy szeretne ügyfél adatbázist, tömeges üzenet küldést illetve jelszóval védett tartalmakat (pl. kollégáknak, fizető ügyfeleknek szánt információk, galériák, információ űrlapok, regisztráció stb.) is szeretne. Vagy komplett integrált rendszert is kérhet (vállatirányítás, leltár és készletgazdálkodás, munkaügyi rendszer). Illetve kérdés van e már domain neve, levelező szervere stb., ha nincs, természetesen ebben is segítünk.
 
Kérjük töltse ki az alábbi adatokat és írja le saját szavaival az elképzelését és minden egyebet, mely eszébe jut a Weboldal leírása mezőbe. Ezután meghatározzuk az Ön számára szükséges tartalomkezelő rendszer típusát és az opciós lehetőségeket, figyelembe véve az esetleges fejlesztéseket, árajánlatot teszünk az általunk kínált opciós lehetőségekkel, beleértve az esetleges domain-ek és külső szolgáltatások árát. Árajánlatunk tájékoztató jellegű, semmire nem kötelez!
 
Árajánlatunk elfogadása után a szerződéskötést követően az Ön tartalomkezelő rendszere igen hamar elkészül és feltöltheti tartalmait avagy választhatja Flexikész szolgáltatásunkat is.