RISKA

A RISKA rendszer több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött támogatja a tenyésztők, telepvezetők és állatorvosok munkáját. Egyedülálló módon szolgálja ki a telepen dolgozókat, valamint az országos irányítószerveket, teljeskörűen lefedi a törvényekben és szerződésekben előírt adatjelentési kötelezettségeket. Világviszonylatban is kiemelkedő, telep-szintű adatbázis elérhetősége és elemző rendszere, mely több tíz évre nyúlik vissza. A rendszer az állattenyésztő agronómus, az állatorvos, az energetikus, a műszaki vezető és a pénzügyi menedzsment információ igényét szolgálja ki.


 

 

WEBRISKA

A WEBRISKA rendszer több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött támogatja a tenyésztők, telepvezetők és állatorvosok munkáját. Egyedülálló módon szolgálja ki a telepen dolgozókat, valamint az országos irányítószerveket, teljeskörűen lefedi a törvényekben és szerződésekben előírt adatjelentési kötelezettségeket. Világviszonylatban is kiemelkedő, telep-szintű adatbázis elérhetősége és elemző rendszere, mely több tíz évre nyúlik vissza. A rendszer az állattenyésztő agronómus, az állatorvos, az energetikus, a műszaki vezető és a pénzügyi menedzsment információ igényét szolgálja ki.

 

 

FMM

FARM MANANEGEMENT MODEL

Azaz merre is megy a hajó ?

Ezen rendszerünk lényege, hogy a sok adat között ne vesszünk el. Láthatóvá tudjunk Önnek tenni, hogy milyen tendenciákat mutat a telep, milyen pénzügyi és gazdálkodási helyzetek vannak és mit kell megoldanom.

Gyorsabb és jobb döntéseket hozhat! Megelőzheti a káros jelenségek továbbterjedését, idejekorán közbeléphet. 

 

 

WEBLELTÁR

A Webleltár 2014 célja a költségek csökkentése. Eszközeit, azok tartozékait, anyagait, naprakészen pontosan tarthatja nyilván. A költségek tovább csökkennek a figyelmeztetők és kiegészítő szolgáltatások használatával.

• Elfekvő készlet
• Garancia kezelés
• Eszköz szervíz és karbantartás modul
• Kellékanyag gazdálkodás
• Okosház modul
• Smart selejtezési modul
• Eszköz címkék
• Önleltár, gyors leltár, jegyzőkönyvek
• Leltár kiértékelés, statisztikák.

A Webkészlet rendszer a költségcsökkentés terén kiterjesztett lehetőségekkel ruházza föl.

 

 

WEBMUNKAÜGY


A Webmunkaügy rendszer elsődleges célja, hogy a vállalkozások, intézmények nagyobb költségektől mentesen oldhassák meg a munkaügyi nyilvántartások problémáját.

Nincs szükség semmiféle kártyára, beléptető rendszer telepítésére a működéshez. A beosztás tervezése egyszerű, a folyamatok automatizáltak. A tervezési eszközök segítségével hatékonyabbá válhat a munkaidő kihasználás.

A munkafolyamatok ellenőrzése is javulhat. Továbbá sok munkaügyi folyamatot automatizálható a rendszer segítségével.

Valósidejű beosztás és helyettesítő rendszer könnyíti a kollégák munkáját, csökkentve a leterheltséget.

 

FLEXIPAGE

A Flexipage rendszer Weboldalának gyors és könyű létrehozására, naprakészen tartására szolgál.

A Flexipage rendszert magunknak alkottuk, mivel nem akartunk weboldalaink szerkesztgetésével fölösleges időt tölteni.

Épp ezért a weboldal kezelése a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb. Amennyiben az MS Office-t tudja használni a Flexiweb rendszer is könnyedén használható lesz az Ön számára.

Kiegészítő szolgáltatásainkkal nélkül könnyedén létrehozhatja modern mobilbarát weboldalát.

Vagy akár teljes egészében elkészítjük és karbantartjuk oldalát.