FLEXIGRAF
 

Flexigraf szolgáltatásunk segítségével grafikai tartalmait (pl. szövegek, képek, videók, file-ok) általunk teheti alkalmassá az online megjelenítésre. Ha nem rendelkezik arculattal ennek tervezését is vállaljuk (pl. logo, névjegy, levélpapír stb.). Ezen felül segítünk oldala grafikai megjelenésének kialakításában is (pl. színek, betűtípusok, betűméretek, menü beállítás, űrlapok stb.) tervezés. Alap szolgáltatásunk elemei:  

 

 

 

LOGÓ TERVEZÉS

Az Ön iránymutatása alapján tervezzük meg új logóját, minden esetben több verzió közül választhat, különböző betűtípusokkal, betűméret és esetleges Photoshoppal készült grafikai elemekkel. A kiválasztott és véglegesített logó terv minden esetben optimalizálva lesz névjegyre levélpapír és az új weboldala számára. Az Psd (photoshop) és png formátumban is átadásra kerülnek.

 

WEBOLDAL DESIGN

Weboldala megjelenését megtervezzük az Ön iránymutatása alapján, alapvető beállításokat kollégáink végzik, mint a weboldal színei betűtípusa, betűméretek, illetve logó és menük beállítása. Ezenfelül a védett oldalakat is beállítjuk. Az oldalakat, melyeket szeretne minden oldalra látogatónak megmutatni, illetve azokat melyeket csak felhasználónév és jelszó páros birtokában lehessen megtekinteni.

 

NÉVJEGY

A mai kor letisztult designja alapján új logoja felhasználásával kívánságait figyelembe véve elkészítjük névjegykártyái sablonját, mellyel elkészítheti az összes dolgozója névjegyeit. Akár QR kódos és / vagy fényképpel készülő kétoldalas névjegyet is kérhet. Minden esetben több verzió közül választhat, különböző betűtípusokkal, betűméret és esetleges Photoshoppal készült grafikai elemekkel.