FLEXIGRAF
 

Flexigraf szolgáltatásunk segítségével grafikai tartalmait (pl. szövegek, képek, videók, file-ok) általunk teheti alkalmassá az online megjelenítésre. Ha nem rendelkezik arculattal ennek tervezését is vállaljuk (pl. logo, névjegy, levélpapír stb.). Ezen felül segítünk oldala grafikai megjelenésének kialakításában is (pl. színek, betűtípusok, betűméretek, menü beállítás, űrlapok stb.) tervezés. Alap szolgáltatásunk elemei:  

 

 

LOGÓ TERVEZÉS

Az Ön iránymutatása alapján tervezzük meg új logóját, minden esetben több verzió közül választhat, különböző betűtípusokkal, betűméret és esetleges Photoshoppal készült grafikai elemekkel. A kiválasztott és véglegesített logó terv minden esetben optimalizálva lesz névjegyre levélpapír és az új weboldala számára. Az Psd (photoshop) és png formátumban is átadásra kerülnek. 

 

 

WEBOLDAL DESIGN

Weboldala megjelenését megtervezzük az Ön iránymutatása alapján, alapvető beállításokat kollégáink végzik, mint a weboldal színei betűtípusa, betűméretek, illetve logó és menük beállítása. Ezenfelül a védett oldalakat is beállítjuk. Az oldalakat, melyeket szeretne minden oldalra látogatónak megmutatni, illetve azokat melyeket csak felhasználónév és jelszó páros birtokában lehessen megtekinteni.

 

 

NÉVJEGY

A mai kor letisztult designja alapján új logoja felhasználásával kívánságait figyelembe véve elkészítjük névjegykártyái sablonját, mellyel elkészítheti az összes dolgozója névjegyeit. Akár QR kódos és / vagy fényképpel készülő kétoldalas névjegyet is kérhet. Minden esetben több verzió közül választhat, különböző betűtípusokkal, betűméret és esetleges Photoshoppal készült grafikai elemekkel.

 

 

 

FLEXIKÉSZ 
 
Flexikész szolgáltatásunk igénybevételével munkatársaink készítik el weboldalát az Ön instrukciói és átküldött, megrendelt tartalmai felhasználásával. Ezáltal weboldalának szerkesztése nem veszi igénybe idejét, erőforrásait. Ön minden szempontból teljesen kész weboldalt kap.

 

 

 

FLEXIFIX 
 

Flexifix szolgáltatásunk igénybevételével munkatársaink tartják karban weboldalát az Ön által szabott határidők (pl. akciók kezdte és vége, vagy rendezvényeire való jelentkezés kezdete és vége stb.) és az átküldött, megrendelt tartalmai felhasználásával. Ezáltal weboldalának karbantartása nem veszi igénybe idejét, erőforrásait.

.